Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Maastricht

BBQ bestellen Maastricht

Lunch bestellen Maastricht

Brunch bestellen Maastricht

Stamppot bestellen Maastricht

Gourmetten bestellen Maastricht

Hapjes bestellen Maastricht

High Tea bestellen Maastricht

Tapas bestellen Maastricht

Italiaans bestellen Maastricht

Grieks bestellen Maastricht

Desserts bestellen Maastricht

Walking dinner Maastricht

Food truck Maastricht

Snackwagen Maastricht

Borrel bestellen Maastricht

Live Cooking Maastricht

In Maastricht, waar gastronomie in volle glorie is

brengen wij u op een culinaire ontdekkingsreis door onze menu’s. Of u nu een grootschalig kantoorfeest organiseert of gewoon een rustige avond thuis wilt, onze gerechten zullen uw smaakpapillen betoveren.

Start uw gastronomische avontuur met een verleidelijke keuze aan buffetmaaltijden, met smaken van over de hele wereld die samenkomen op het bord. Of ga voor de onweerstaanbare aroma’s van een authentieke BBQ-ervaring, die uw smaakpapillen zullen laten dansen.

Onze lunches voelen als een warme omhelzing op een hectische dag, terwijl onze Brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Op zoek naar een dosis comfortfood?

Onze Stamppotten zijn een ode aan de Nederlandse traditie, terwijl het Gourmetten een sociale gelegenheid is waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok mag onthullen.

Voor lichte lekkernijen kunt u kiezen uit onze smaakvolle Hapjes, perfect voor informele samenkomsten. Of trakteer uzelf op een chique High Tea, met een assortiment thee, gebakjes en sandwiches die de zintuigen verwennen.

Bij het vallen van de avond, nemen we u mee op een wereldreis met diverse keuzes, van Italiaanse en Griekse specialiteiten, en van heerlijke Desserts tot opwindende Tapas. Als u op zoek bent naar een exceptionele culinaire belevenis, probeer dan ons Walking Dinner, Food Truck of Live Cooking-aanbod.

Al met al, in Maastricht is er voor elke smaak iets lekkers te vinden. Laten we samen genieten van de rijke smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.