Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Maastricht

BBQ bestellen Maastricht

Lunch bestellen Maastricht

Brunch bestellen Maastricht

Stamppot bestellen Maastricht

Gourmetten bestellen Maastricht

Hapjes bestellen Maastricht

High Tea bestellen Maastricht

Tapas bestellen Maastricht

Italiaans bestellen Maastricht

Grieks bestellen Maastricht

Desserts bestellen Maastricht

Walking dinner Maastricht

Food truck Maastricht

Snackwagen Maastricht

Borrel bestellen Maastricht

Live Cooking Maastricht

In Maastricht, waar de culinaire wereld tot leven komt

brengen wij u een verrukkelijke verkenningstocht door onze gerechten. Of u nu een feestelijke bedrijfsbijeenkomst plant of simpelweg een ontspannen avond thuis wilt, onze menu’s zullen de smaakpapillen in extase brengen.

Begin de culinaire reis met een selectie van de meest verleidelijke buffetopties, met smaken van over de hele wereld die samenkomen op het bord. Of geniet van de onweerstaanbare aroma’s van een authentieke BBQ-ervaring, die uw smaakpapillen laten swingen van genot.

Onze lunches voelen als een warme omhelzing op een hectische dag, terwijl onze brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen, variërend van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Op zoek naar een dosis comfortfood?

Onze Stamppotten zijn een ode aan de Nederlandse traditie, terwijl Gourmetten is een gezellige sociale gebeurtenis waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok vrij kan laten.

Voor heerlijke lichte hapjes kunt u terecht bij onze smaakvolle Hapjes, perfect voor ontspannen samenzijn. Of trakteer uzelf op een chique High Tea, met een variatie aan thee, heerlijke gebakjes en smakelijke sandwiches die de zintuigen prikkelen.

En als de avond valt, brengen we de wereld naar u toe met verschillende mogelijkheden, van Italiaanse en Griekse specialiteiten, en van heerlijke Desserts tot opwindende Tapas. Als u op zoek bent naar een exceptionele culinaire belevenis, probeer dan onze Walking Dinner, Food Truckof Live Cooking-aanbiedingen.

In het kort, in Maastricht is er voor elk culinair verlangen een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de rijke smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.