Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Maastricht

Bedrijfsfeest Maastricht

Bruiloft Maastricht

Buurtfeest Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht

Babyshower Maastricht

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Maastricht

Personeelsfeest Maastricht

Housewarming Maastricht

Festival Maastricht

Bedrijfsopening Maastricht

Receptie Maastricht

Straatfeest Maastricht

Burendag Maastricht

Partyservice Maastricht

Evenement Maastricht

Trouwfeest Maastricht

Uitvaart Maastricht

Familiedag Maastricht

Zomersluiting Maastricht

Traiteur Maastricht

In Maastricht weten we hoe we van elk moment een smaakvol avontuur kunnen maken.

Onze partyservice staat klaar om u te helpen bij het creëren van gedenkwaardige, smaakvolle ervaringen, welke gelegenheid zich ook voordoet.

Of het nu op kantoor, bij een verjaardag, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een buurtfeest in de straten van Maastricht is, onze partyservice is er om u te ondersteunen.

Op het werk, of het nu gaat om een belangrijke vergadering, een bedrijfsjubileum of gewoon een alledaagse lunch, onze partyservice brengt heerlijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks naar je kantoor. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, wij garanderen dat uw team wordt verwend met heerlijke gerechten en drankjes.

Bruiloften zijn een viering van liefde en leven, en wij zorgen ervoor dat uw bruiloftsgasten worden verwend met heerlijke gerechten en drankjes. Buurtfeesten smeden banden binnen de buurt, en wij maken van het buurtfeest een smaakvolle ervaring, of het nu plaatsvindt in het park met barbecues of in de straten van Maastricht met foodtrucks.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een diversiteit aan avontuurlijke activiteiten en lekker eten, waaronder opties zoals een speurtocht gevolgd door een diner of een kookworkshop gevolgd door een gezellige borrel. Voor babyshowers verwennen we de aanstaande moeder en haar gasten met heerlijke taarten, hapjes en drankjes.

Onze foodtrucks bieden onderweg een snelle en smaakvolle hap, variërend van sappige hamburgers tot exotisch streetfood. Vrijgezellenfeesten kunnen op een chique en smaakvolle manier gevierd worden, ongeacht of u kiest voor een elegant diner, een avondje uit of een origineel themafeest.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings worden extra bijzonder met onze catering

ongeacht of het om hapjes gaat voor de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Bedrijfsopeningen verdienen een feestelijke opening, en onze partyservice kan zorgen voor een indrukwekkend evenement met heerlijke hapjes en drankjes. Recepties, ongeacht of ze zakelijk of sociaal van aard zijn, worden recepties gevierd met een gevarieerde selectie aan hapjes en drankjes om uw gasten te verrassen.

Onze BBQ– en partyserviceopties toveren straatfeesten om tot ware culinaire spektakels, waar de straten gevuld zijn met poffertjes en gourmetburgers. Burendagen worden gevierd met heerlijke gerechten en gezelligheid.

Ongeacht de omvang van uw evenement, onze partyservice is er voor u. Van het plannen en bereiden van het menu tot de service op locatie, wij zorgen ervoor dat u zich nergens druk over hoeft te maken, zodat u volop kunt genieten.

Ongeacht het type evenement, of het nu een congres, beurs, modeshow of cultureel festival betreft, kunnen wij bogen op onze ervaring en expertise om alle gasten te verwennen.

Een trouwfeest is een van de meest belangrijke dagen in het leven, en we zijn er om uw trouwdag te transformeren tot een culinair meesterwerk. Van uitgebreide diners tot ontspannen buffetten, wij verzekeren dat uw bruiloft een onvergetelijke gebeurtenis wordt.

En tot slot, laten we niet vergeten dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meest aangrijpende. Uitvaarten worden met zorg en respect behandeld, en onze partyservice kan helpen bij het verzorgen van de catering, zodat u zich kunt richten op het delen van herinneringen.

Familiedagen en zomersluitingen krijgen een speciaal tintje dankzij onze culinaire lekkernijen, en we zorgen ervoor dat degenen die u dierbaar zijn, genieten van heerlijke maaltijden en traktaties.

Ter afsluiting, ongeacht de gelegenheid, de locatie of het tijdstip in Maastricht, is onze partyservice er om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de heerlijke smaken van de stad en de gezelligheid van het samenzijn, terwijl wij zorgen voor de culinaire magie. Maastricht, waar elk moment een smaakvol avontuur wordt!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.