Borrel bestellen Maastricht

Als expert in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Of het nu gaat om een bijzondere gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van onschatbare waarde dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Maastricht

Wilt u voor uw borrel in Maastricht alles zelf samenstellen? Dat betekent dat u inkopen moet doen en de hapjes zelf maken, bijvoorbeeld. Maar dat is best een uitdaging, dus waarom zou u het niet wat eenvoudiger aanpakken? Op welke manier? Door gebruik te maken van onze website, waar tal van cateraars zich hebben aangesloten. Elke cateringexpert heeft zijn eigen specialiteiten. Borrel catering is slechts een van de vele opties. U heeft volledige vrijheid om te kiezen hoe u uw borrel wilt inrichten. Dit kan variëren van een bescheiden borrel tot een luxe borrel met alle toeters en bellen. U heeft de keuze om dit te laten plaatsvinden op een door u gewenste locatie. Als u bijvoorbeeld een bedrijfsborrel wilt organiseren in uw eigen kantoorruimte, dan kan de cateraar de benodigdheden op de locatie van uw keuze bezorgen. Vanzelfsprekend, is het ook mogelijk om de catering bij u thuis te laten bezorgen.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Maastricht

Lekkere hapjes zijn onmisbaar bij een borrel. De cateraar kan deze hapjes voor u regelen. Bekijk gerust het ruime assortiment aan hapjes op onze website en daaruit een selectie maken. Wilt u eerst weten wat de kosten zijn voordat u een definitieve bestelling plaatst, kunt u deze kosteloos en vrijblijvend aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor wie meer verwacht dan een gewone borrel met gewone hapjes, zijn er verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Een leuke toevoeging aan uw borrel kan zijn om een food truck in Maastricht te boeken. Dit creëert een gezellige en unieke atmosfeer voor uw borrel. De food truck is voorzien van een complete horeca keuken waarin de meest smakelijke gerechten kunnen worden bereid. Deze gerechten kunnen afkomstig zijn uit verschillende delen van de wereld. Denk aan een food truck met heerlijke Aziatische lekkernijen, of een food truck met Caribische gerechten. Daarnaast behoren pizza’s en hamburgers tot de opties.

Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een barbecue in Maastricht. In Maastricht biedt de catering een ruime keuze aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Maastricht nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Maastricht bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Maastricht een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Maastricht. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Maastricht is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Maastricht leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Niet alleen voor borrels zit u goed op onze website. De kwaliteit van het aangeboden eten is altijd een belangrijk punt bij feesten en partijen. Een veelgekozen vorm van catering is een buffet, omdat dit een scala aan gerechten biedt en voor iedereen wat te vinden is. Een buffet bestellen in Maastricht is een goede keuze voor elk soort feest.

Als u denkt aan een opstelling waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Maastricht een passende keuze|dan is gourmetten in Maastricht een geschikte optie|dan past gourmetten in Maastricht goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Maastricht een uitstekende keuze}. De cateringdienst heeft een ruime selectie van gourmetschotels. Ook voor de lunch in Maastricht kunt u op de catering vertrouwen. Of u wilt wellicht een lunch verzorgen voor een zakelijke bespreking. Op onze website vindt u een overzicht van de lunchmogelijkheden in Maastricht.

Wilt u uw verjaardag eens op een andere manier vieren? Overweeg dan eens een High Tea te organiseren. Bij een High Tea kunnen gasten genieten van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan zowel thuis als op een locatie naar keuze plaatsvinden. Als u meer van zoetigheid houdt, kan de cateraar ook desserts in Maastricht leveren. Denk eens aan het organiseren van een dessertfeest? Een dessertfeest is momenteel erg in trek. In plaats van de gebruikelijke hartige hapjes, kunt u genieten van heerlijke zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Kwaliteitsgarantie

Wat u ook via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en toewijding bereid. Bijgevolg voldoen alle bereidingen aan strikte hygiënische normen. We hechten veel belang aan hygiëne en garanderen de kwaliteit van de cateraars waarmee wij samenwerken.

Hoe werkt het?

Op onze website kunt u eenvoudig uw keuze maken voor de gewenste catering. U kunt ervoor opteren om deze meteen te bestellen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal vervolgens contact met u opnemen om uw bestelling te bespreken en uw wensen te noteren. Op de dag van het feest, het event of de party worden de gerechten afgeleverd op de locatie die u heeft aangegeven.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.