Uitvaart Maastricht

Het overlijden van een geliefde in je naaste omgeving is een bijzonder moeilijke tijd. Helaas hoort de dood bij het leven, en is het iets wat ons uiteindelijk allemaal te wachten staat. Gecondoleerd namens Catering in Maastricht.
Voor de uitvaart dient heel veel te worden geregeld. Daarnaast is een uitvaart heel kostbaar. Wij kunnen voor deze loodzware dag, de catering verzorgen. Dan heb je daar in ieder geval geen omkijken meer naar, je hebt wel wat anders aan je hoofd.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Kwaliteitsgarantie!

Ons team bij Catering in Maastricht staat klaar om zowel het personeel als het eten en drinken te regelen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor een eenvoudige lunch met belegde broodjes, koffie en thee. Maar indien je een andere voorkeur hebt, zijn er tal van mogelijkheden beschikbaar. Wij zullen je keuze met veel zorg voor je bereiden, en serveren.
Wanneer je van tevoren een offerte wilt aanvragen is dat mogelijk. Wanneer je een offerte wilt aanvragen, kan dit via deze website. Klik op de “offerte aanvragen” button en vul het formulier in wat dan op je scherm komt te staan. Probeer op dit formulier zo specifiek mogelijk te zijn, des te gedetailleerder je je wensen aangeeft, hoe meer wij je een maatwerkofferte kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er nog speciale wensen zijn, zoals dieetwensen, bijvoorbeeld glutenvrij, vegetarisch, veganistisch, of allergieën. Wij zullen hiermee dan rekening houden.

Nadat je de offerte hebt ontvangen en tevreden bent, kun je overgaan tot het plaatsen van je bestelling, en ook dit kun je eenvoudig doen via onze website.
Voordat je je keuze definitief kunt maken, dien je een account aan te maken. Dit is snel gebeurd. Hierna kun je de betaling definitief afhandelen. De betaling geschiedt via het bekende Ideal systeem. Je bestelling is nu definitief geplaatst, en nu kun je ontspannen, de rest regelen wij. Wij zullen ervoor zorgen dat je bestelling op de juiste tijd en locatie wordt geleverd. Ons personeel zal dan zorgdragen voor het opzetten van de maaltijden en drankjes, en zal dit ook uitserveren aan al je gasten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat hebben we nog meer in ons assortiment voor uitvaart Maastricht?


Catering in Maastricht verzorgt de catering op de uitvaart, maar heeft ook allerlei andere gerechten in haar assortiment zitten.
We kunnen je van dienst zijn met o.a. een selectie van gerechten zoals:

Om ons volledige aanbod te bekijken, nodigen we je uit om onze website te bezoeken en te navigeren naar het gedeelte “assortiment”.

Ons assortiment is uitgebreid, en bestrijkt alle windstreken. Onze gediplomeerde koks, en personeel, bereiden al het eten met de meest verse ingrediënten.

Een uitvaart gaat je niet in de koude kleren zitten, en wij willen je graag ondersteunen in deze moeilijke tijd. Ons personeel zal zich bescheiden opstellen, en zoveel mogelijk op de achtergrond blijven.

Catering in Maastricht staat klaar om je te ondersteunen op deze zware dag en wenst jou en je familie veel kracht toe. Nogmaals gecondoleerd namens Catering in Maastricht.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.